Βόλος: «Δεν συνέβη τίποτα, απλά τρόμαξα», λέει ο 21χρονος που παραβίασε 12 φανάρια για να αποφύγει το αλκοτέστ

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όταν ένας 21χρονος είχε πάει σε τσιπουράδικο και όταν έφυγε άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο παρατήρησαν την επικίνδυνη οδήγηση του 21χρονου αλλά και το ότι το όχημά του δεν είχε πινακίδες.

Μιλώντας στο MEGA, ο νεαρός που προκάλεσε… χάος, ανέφερε πως: «Δε συνέβη τίποτα. Απλά τρόμαξα. Έφυγα. Όποιο πέρασα φανάρι, πέρασα με δυνατά τη μουσική. Κατά λάθος, την ώρα που σταματούσα, χτύπησα πάνω στο αυτοκίνητο της αστυνομίας. Αυτό ήταν όλο το πρόβλημα, τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει αλκοόλ. Αυτό».

Τού έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά ο 21χρονος άρχισε να γκαζώνει το αμάξι για να εξαφανιστεί. Το περιπολικό τον ακολούθησε και εκείνος διέσχισε τον μισό Βόλο περνώντας με κόκκινο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news. Σε απομακρυσμένη συνοικία εγκλωβίστηκε σε στενό και για να αποφύγει τη σύλληψη τράκαρε το περιπολικό που τού είχε κλείσει τον δρόμο.

Ξέφυγε από το μπλόκο και πήγε στο σπίτι του όπου στάθμευσε το αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσε να έχει παρασύρει πεζούς στον δρόμο με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε έως χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Του επιβλήθηκαν 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ