Ανανεώστε τον επαγγελματικό σας χώρο με τα έπιπλα γραφείου από τον Theodoridi!

Ο επαγγελματικός χώρος θα πρέπει να είναι ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον που θα επιτρέπει σε κάθε εργαζόμενο να μπορεί να εργαστεί με άνεση και ασφάλεια. Η διακόσμηση του χώρου καθώς και τα έπιπλα γραφείου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παραγωγικότητα και στη διάθεση των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτόν. Αν θέλετε να ανανεώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο με εργονομικά έπιπλα γραφείου όπως επαγγελματικά γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες, χώρους υποδοχής και πολλά ακόμη, η εταιρεία Theodoridis έχει πολλές προτάσεις για κάθε τύπο διακόσμησης.

H εταιρεία Theodoridis διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή και στον σχεδιασμό επίπλων κουζίνας και γραφείου υψηλής ποιότητας και υλικά με αντοχή στον χρόνο και τη φθορά από την καθημερινή χρήση. Ακόμη, θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρείες, πολυκαταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και συνέδρια, η εταιρεία Theodoridis διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία όπως γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες και ραφιέρες, ερμάρια, καθίσματα για call centers και συνεδριακούς χώρους και πολλά ακόμη που θα χαρίσουν μια υπέροχη νότα διακόσμησης στον χώρο σας. Στα καταστήματα που βρίσκονται στα Σπάτα και στη Γλυφάδα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με δική της μονάδα παραγωγής στα Σπάτα, όλα τα έπιπλα φέρουν ελληνική υπογραφή και βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη ακόμη και μετά την τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο σας.

  • Γραφεία

Τα γραφεία και ο πάγκος εργασίας αποτελούν τον πυρήνα της εργασιακής ζωής. Η επιλογή του κατάλληλου γραφείου παίζει καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου που συνδυάζει την άνεση των εργαζόμενων με την εσωτερική διακόσμηση. Η εταιρεία Theodoridis κατασκευάζει έπιπλα με κύρια κριτήρια την εργονομία και το αισθητικό αποτέλεσμα. Το ύψος του γραφείου, η επιφάνεια εργασίας και το πλάτος είναι χαρακτηριστικά που λαμβάνει υπόψη για να δημιουργήσει τα έπιπλα που θα είναι χρηστικά στην καθημερινότητα και θα φροντίζουν για την στάση σώματος του εργαζόμενου. Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή στα καταστήματα της εταιρείας σε κλασικά και μοντέρνα γραφεία και ανανεώστε τον επαγγελματικό σας χώρο με γραφεία που θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία.

  • Καρέκλες γραφείου

Μια ακόμη προσεκτική επιλογή που θα πρέπει να κάνετε όταν εξοπλίζετε τον επαγγελματικό σας χώρο είναι οι καρέκλες. Η εταιρεία Theodoridis κατασκευάζει υψηλής ποιότητας καρέκλες για το γραφείο και τους συνεδριακούς χώρους ώστε να νιώθετε άνεση σε όποιον χώρο και αν βρίσκεστε. Επιλέξτε κλασικά σχέδια για τον χώρο του γραφείου ή μοντέρνα σχέδια για να δώσετε μια κομψή πινελιά σε κάθε χώρο. Όλες οι καρέκλες είναι εργονομικά σχεδιασμένες για να παρέχουν στήριξη στην πλάτη, στα χέρια και στο κεφάλι βοηθώντας στη σωστή στάση σώματος και στη μείωση της πίεσης και του πόνου σε σημεία όπως η μέση και ο αυχένας. Αναζητήστε στα καταστήματα Theodoridi τα σχέδια, το χρωματολόγιο και τα υφάσματα που ταιριάζουν με τον χώρο σας και δημιουργήστε έναν μοντέρνο χώρο που θα φιλοξενεί τους πελάτες και συνεργάτες σας.

  • Βιβλιοθήκες/Επιπλοσυνθέσεις

Για ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης και οργάνωσης στον επαγγελματικό σας χώρο, στην εταιρεία Theodoridis θα βρείτε ραφιέρες, βιβλιοθήκες και επιπλοσυνθέσεις σε μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια. Οργανώστε τον χώρο εργασίας σας και αποθηκεύστε τα σημαντικά έγγραφα, τα βιβλία, τους φακέλους και τα βιβλία σας στις βιβλιοθήκες με ράφια που θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη πρόταση στον χώρο. Επιπλέον, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως χωρίσματα ανάμεσα στα γραφεία των εργαζομένων και τον χώρο υποδοχής των πελατών. Με υλικά υψηλής ποιότητας, οι βιβλιοθήκες και οι ραφιέρες της εταιρείας Theodoridi θα σας βοηθήσουν να έχετε συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για την εργασία σας.

Ο επαγγελματικός χώρος θα πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένος με διακοσμητικά στοιχεία που θα χαρίσουν μια μοναδικότητα στον χώρο και που θα εξυπηρετούν και θα εμπνέουν όλους τους εργαζόμενους. Τα έπιπλα γραφείου Theodoridi έχουν σχεδιαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας, κομψό σχεδιασμό και με βάση την εργονομία. Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων, θα βρείτε έπιπλα κουζίνας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εσωτερικές πόρτες και έπιπλα μπάνιου για να δημιουργήσετε τον χώρο που ονειρεύεστε!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ