Βοιωτία: «Με τύλιξε με μαύρες σακούλες και με πατούσε στο πρόσωπο και τα χέρια» – Συγκλονίζει η 82χρονη που έπεσε θύμα ληστείας

Τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια ενός αδίστακτου ληστή περιέγραψε 82χρονη από τον Ορχομενό Βοιωτίας.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής (24/11) ένας 29χρονος ληστής μπήκε στο σπίτι της 82χρονης, την χτύπησε και τη λήστεψε. Μιλώντας στο Mega η ηλικιωμένη περιέγραψε τις στιγμές τρόπου που πέρασε όταν ο ληστής την άρπαξε, την έσυρε στην κουζίνα του σπιτιού, την τύλιξε με σακούλες σκουπιδιών και άρχισε να την πατά στο κεφάλι και τα χέρια.

«Άνοιξε τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες, με τύλιξε και άρχισε να με πατάει στο κεφάλι, στα χέρια. Ζητούσε χρήματα, εγώ δεν κρατάω λεφτά και το πορτοφόλι που βρήκε είχε μέσα 100 ευρώ», λέει η 82χρονη και συμπληρώνει πως του φώναζε «γιατί με πατάς;» με τον 29χρονο να της απαντά «μην μιλάς».

«Φώναζα, ζήτησα βοήθεια. Έχει φύγει όλο το κρέας από εδώ στο χέρι μου», ανέφερε η ηλικιωμένη η οποία από εκείνη την μέρα είναι φοβισμένη. «Όλο πίσω κοιτάω. Δεν κοιμάμαι το βράδυ. Κάθομαι στο κρεβάτι, σηκώνομαι και κάνω καμιά βόλτα στο σπίτι», δήλωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ