ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από άγρια συμπλοκή οπαδών σε καφετέρια στην Αθήνα

Εικόνες που συγκλονίζουν από περιστατικό οπαδικής βίας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταγράφεται καρέ καρέ η συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ίδιας ομάδας, σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, στο καφέ εισβάλουν τουλάχιστον επτά άτομα, κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες, και κινούνται εναντίον των υπαλλήλων, αρχίζοντας να τους γρονθοκοπούν.

Τους ρίχνουν κάτω, συνεχίζουν να τους κλωτσούν, ενώ έναν εργαζόμενο τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας. Δεν διστάζουν να πετάξουν με μένος ένα μεταλλικό τραπέζι και μία καρέκλα. Κάποια στιγμή ένας εκ των επιτιθέμενων αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, την ρίχνει κάτω και επιχειρεί να αρπάξει το καταγραφικό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους δράστες είναι και άτομα του ποινικού χώρου, που είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης για ανάλογα οπαδικά επεισόδια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ