ΒΙΝΤΕΟ-«Πάει το παλικάρι, το φάγανε»

ΒΙΝΤΕΟ-«Πάει το παλικάρι, το φάγανε»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα αφηγούνται σε τηλεοπτική συνέντευξη η σύντροφος του Παύλου Φύσσα, αλλά και ένας αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, για το μοιραίο βράδυ και τα όσα συνέβησαν.

Η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, που είδε τον σύντροφό της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της, ανέφερε πως αν δεν φώναζε, ο δολοφόνος θα είχε καταφέρει να διαφύγει.

«Είναι η στιγμή που με άκουσε μια από τους αστυνομικούς και κατάφερε να τρέξει και να προλάβει πριν φύγει να τον πιάσει. Θα έφευγε, φυσικά», ανέφερε η Χρύσα, κοπέλα του Παύλου Φύσσα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Πέτρος, που βρισκόταν στο σημείο της συμπλοκής. Ο ίδιος ανέφερε στην εκπομπή:

«Ενώ έχουν υποχωρήσει ας πούμε φτάνει το αυτοκίνητο – του δολοφόνου όπως αποδείχθηκε αργότερα – κινείται αντίθετα της Τσαλδάρη, ανάποδα, στο αντίθετο ρεύμα και παρκάρει ακριβώς έξω από το σημείο που έγινε η δολοφονία. Και βλέπω τον άλλον που κατεβαίνει και πάει προς τη βιτρίνα. Και μετά κάποιος φωνάζει πάει το παλικάρι το φάγανε. Το μαχαιρώσανε».

Στη δεύτερη εκπομπή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μίλησαν και οι φίλοι του 34χρονου.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

ΠΗΓΗ: MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ