Βιασμός στο Ίλιον: Τι έλεγαν οι ανήλικοι δράστες στον 15χρονο – Στο μικροσκόπιο ο ρόλος των κοριτσιών της παρέας

Ίλιον 15χρονος βιασμός

Το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον ΦΩΤΟ INTIME

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Ο τέταρτος ανήλικος που για λίγες ημέρες δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας με περιοριστικούς όρους, που ορίστηκαν σε υποχρεωτική εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, καθώς και σε παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό.

Οι υπόλοιποι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, η οποία τους δόθηκε καθώς συναίνεσαν στην κράτηση τους κατά μία επιπλέον ημέρα από αυτήν που λήγει το όριο για την παραμονή υπό κράτηση χωρίς απολογία.

Απολογούμενοι οι 15χρονοι μαθητές φέρονται να αποδέχθηκαν ένα μέρος των πράξεων που τους αποδίδονται, χωρίς να αποδέχονται ότι βίασαν το αγόρι που τους κατήγγειλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φέρονται να αναφέρθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς χρήση βίας ή απειλής για τις οποίες φέρονται να ισχυρίζονται πως γίνονταν «στο πλαίσιο ερωτικού πειραματισμού» και αναφέροντας πως «οι ρόλοι ήταν εναλλασσόμενοι».

Για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο ανήλικοι, ένας εκ των οποίων παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άλλος που αναζητείται, δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Ίλιον: Ο ρόλος των τεσσάρων κοριτσιών

Όπως έγραψε από χθες το enikos.gr, ο 15χρονος ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεχόταν bullying για την εμφάνισή του, ενώ οι συλληφθέντες φέρεται να τον απειλούσαν και να τον χτυπούσαν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ το οποίο και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως δράστες για να βιάσουν το παιδί. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέρεται να βίαζαν τον 15χρονο ακόμη και με σκουπόξυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην ίδια παρέα ήταν και τέσσερα κορίτσια, τα οποία όμως δεν συμμετείχαν στον βιασμό του 15χρονου, ούτε ήταν μπροστά στις φρικώδεις πράξεις. Ωστόσο, φέρεται να διακινούσαν στα σχολεία τα βίντεο που τραβούσαν οι κατηγορούμενοι, την ώρα που κακοποιούσαν τον ανήλικο. Αυτή τη στιγμή, οι αρχές λαμβάνουν καταθέσεις και στην περίπτωση που ταυτοποιηθούν οι τέσσερις μαθήτριες, δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 15χρονος από το Ίλιον στην κατάθεσή του φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι την πρώτη φορά που τον κακοποίησαν, του είπαν πως «έκαναν πλάκα» και δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο. Με αυτόν τον τρόπο πείστηκε και πήγε ξανά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής, που έγινε τελικά τόπος μαρτυρίου.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο 15χρονος από το Ίλιον

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο 15χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση ειδικού. Φέρεται να εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις μετά τα όσα έγιναν, γιατί πέρα από την κόλαση που βίωσε, συμμαθητές του τον κορόιδευαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα αποφάσισε να μιλήσει σε μια φίλη του, στην οποία εκμυστηρεύτηκε τα πάντα. Εκείνη, τα είπε στους γονείς της οι οποίοι ενημέρωσαν τους γονείς του 15χρονου που απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Στην αρχή, το παιδί ήταν πολύ φοβισμένο και δεν ανοιγόταν στον ψυχολόγο του Ανηλίκων που τον εξέτασε. Στη συνέχεια, ανέλαβε να του μιλήσει η ψυχολόγος στην οποία είχε δώσει κατάθεση και η 12χρονη από τον Κολωνό. Η γυναίκα φαίνεται πως κατάφερε να «ξεκλειδώσει» το παιδί το οποίο σταδιακά εξομολογήθηκε τα πάντα, με λεπτομέρειες, ενώ φέρεται να της είπε ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

 

Exit mobile version