Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ενώπιον του ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι

Το κατώφλι του ανακριτή Ανηλίκων θα περάσουν σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων οι ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη για την υπόθεση ομαδικού βιασμού ενός 15χρονου στο Ίλιον. Οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως έχουν προκαλέσει ανατριχίλα στο πανελλήνιο.

Μέσα στο σπίτι της φρίκης στο Ίλιον: Βρέθηκαν μέχρι και χειροπέδες – Ανατριχίλα από την κατάθεση του 15χρονου

Ο 15χρονος ήταν στην ίδια παρέα με τους βασανιστές και κακοποιητές του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεχόταν bullying για την εμφάνισή του, ενώ οι συλληφθέντες φέρεται να τον απειλούσαν και να τον χτυπούσαν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ το οποίο και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι φερόμενοι ως δράστες για να βιάσουν το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι-κολαστήριο στο Ίλιον, όπου ο 15χρονος βίωσε εφιαλτικές στιγμές, είναι εγκαταλελειμμένο και ανήκει στην γιαγιά ενός εκ των συλληφθέντων. Εκεί τον πήγαιναν με τη βία και τον κακοποιούσαν. Το μαρτύριό του ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι ανήλικοι έχουν ομολογήσει ότι κακοποίησαν τον 15χρονο τρεις φορές.  Από τις τρεις, τις δύο βιντεοσκόπησαν τις φρικώδεις πράξεις τους και έστειλαν το υλικό στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου.

Θεοδωρικάκος για βιασμό 15χρονου στο Ίλιον: Οφείλουν όλοι να κινητοποιηθούν στο θέμα της βίας μεταξύ ανηλίκων

Σοκ προκαλούν και τα όσα φέρονται να είπαν κάποιοι εκ των δραστών στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.  Υποστήριξαν πως δεν κατάλαβαν ότι έκαναν κάτι κακό και ανέφεραν: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το είχαμε δει σε ταινίες…».

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο 15χρονος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, και είναι υπό συνεχή παρακολούθηση ειδικού. Φέρεται να εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις μετά τα όσα έγιναν, γιατί πέρα από την κόλαση που βίωσε, συμμαθητές του τον κορόιδευαν.

Φρίκη στo Ίλιον: 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα αποφάσισε να μιλήσει σε μια φίλη του, στην οποία εκμυστηρεύτηκε τα πάντα. Εκείνη, τα είπε στους γονείς της οι οποίοι ενημέρωσαν τους γονείς του 15χρονου που απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Στην αρχή, το παιδί ήταν πολύ φοβισμένο και δεν ανοιγόταν στον ψυχολόγο του Ανηλίκων που τον εξέτασε. Στη συνέχεια, ανέλαβε να του μιλήσει η ψυχολόγος στην οποία είχε δώσει κατάθεση και η 12χρονη από τον Κολωνό. Η γυναίκα φαίνεται πως κατάφερε να «ξεκλειδώσει» το παιδί το οποίο σταδιακά εξομολογήθηκε τα πάντα, με λεπτομέρειες, ενώ φέρεται να της είπε ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Η κατάθεση του 15χρονου

Ο 15χρονος στην κατάθεσή του σε παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιέγραψε τα όσα βίωσε, λέγοντας πως είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού. «Σταματούσαν όταν το αποφάσιζαν αυτοί», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος σε έναν από τους συλληφθέντες είπε ότι του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσε να ανασάνει.

«Υπήρχαν τρία δωμάτια. Ένα η αποθήκη που δεν πηγαίναμε ποτέ εκεί. Ένα στο οποίο υπήρχε ένα στρώμα κάτω σαν κρεβάτι, που ήταν στρωμένο με σεντόνια. Και τέλος ένα δωμάτιο όπου υπήρχαν καναπέδες και εκεί καθόμασταν συνήθως» είπε το παιδί περιγράφοντας το σπίτι-κολαστήριο.

Ο 15χρονος ανέφερε ονομαστικά τους ανήλικους που εμπλέκονται στην υπόθεση και ήταν παρόντες στους βιασμούς σε βάρος του, ενώ μίλησε και για άλλα άτομα που δεν λειτούργησαν σαν φυσικοί αυτουργοί, αλλά παρείχαν ψυχική συνδρομή κατά την τέλεση αυτών των πράξεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ