Μέσα στο σπίτι της φρίκης στο Ίλιον: Βρέθηκαν μέχρι και χειροπέδες – Ανατριχίλα από την κατάθεση του 15χρονου

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση με πρωταγωνιστές μια ομάδα οκτώ 15χρονων αγοριών που βίαζαν συνομήλικό τους στο Ίλιον. Στις φωτογραφίες βλέπετε το εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου το παιδί βίωσε εφιαλτικές στιγμές για τουλάχιστον έναν μήνα. Εκεί, οι φερόμενοι ως δράστες τον βασάνιζαν και τον κακοποιούσαν σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση. Το μαρτύριό του ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου.

Σοκ από τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον: «Το κάναμε για πλάκα» είπαν οι δράστες – Το χρονικό της φρίκης

Πρόκειται για μία μικρή εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στο Ίλιον, στην οδό Μυλοποτάμου.  Στους τοίχους είναι γραμμένα συνθήματα, ενώ εντοπίστηκαν ακόμη και χειροπέδες.

Φρίκη στo Ίλιον: 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Ο 15χρονος στην κατάθεσή του σε παιδοψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιέγραψε τα όσα βίωσε, λέγοντας πως είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού. «Σταματούσαν όταν το αποφάσιζαν αυτοί», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος σε έναν από τους συλληφθέντες είπε ότι του είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσε να ανασάνει.

«Υπήρχαν τρία δωμάτια. Ένα η αποθήκη που δεν πηγαίναμε ποτέ εκεί. Ένα στο οποίο υπήρχε ένα στρώμα κάτω σαν κρεβάτι, που ήταν στρωμένο με σεντόνια. Και τέλος ένα δωμάτιο όπου υπήρχαν καναπέδες και εκεί καθόμασταν συνήθως» είπε το παιδί περιγράφοντας το σπίτι-κολαστήριο.

Ο 15χρονος ανέφερε ονομαστικά τους ανήλικους που εμπλέκονται στην υπόθεση και ήταν παρόντες στους βιασμούς σε βάρος του, ενώ μίλησε και για άλλα άτομα που δεν λειτούργησαν σαν φυσικοί αυτουργοί, αλλά παρείχαν ψυχική συνδρομή κατά την τέλεση αυτών των πράξεων.

Το χρονικό της υπόθεσης ομαδικού βιασμού του 15χρονου

Μία παρέα οκτώ 15χρονων αγοριών έκλειναν ραντεβού στο θύμα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής και ασελγούσαν σε βάρος του. Τον βίαζαν, τραβούσαν βίντεο τις πράξεις και στη συνέχεια διακινούσαν το υλικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έστελναν τα βίντεο σε άλλους συμμαθητές του 15χρονου και του ασκούσαν bullying προκειμένου να μην μιλήσει σε κανέναν.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, κάποια στιγμή πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του 15χρονου ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Τότε, αποκαλύφθηκαν όλα. Ο 15χρονος μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που είχε βιώσει, περιγράφοντας τα βασανιστήρια που είχε υποστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιδί κακοποιούνταν για τουλάχιστον έναν μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση και του παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και την Τετάρτη το πρωί οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι 15χρονων. Επίσης,  έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται ακόμη δύο ανήλικοι. Οι δράστες είναι μαθητές λυκείου. Είναι από διαφορετικά σχολεία, στο Ίλιον και την Πετρούπολη.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, ενώ το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή Ανηλίκων. Σημειώνεται ότι έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, από τα οποία έχουν κατασχεθεί και αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούσαν για τον βιασμό του 15χρονου.

Σοκ προκαλούν και τα όσα φέρονται να είπαν κάποιοι εκ των δραστών στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.  Υποστήριξαν πως δεν κατάλαβαν ότι έκαναν κάτι κακό και ανέφεραν: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το είχαμε δει σε ταινίες…».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθησαν πρωινές ώρες προχθές, Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, έξι (6) ανήλικοι για υπόθεση βιασμού ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχειά των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος ανηλίκου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

 

Ίλιον σπίτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ