Ρουμανία: Αυτός είναι ο υπόγειος δρόμος που έγινε το τροχαίο δυστύχημα – Φορτηγό είχε γκρεμίσει την ίδια πινακίδα πριν από 3 μήνες

Σε καρμανιόλα φαίνεται ότι εξελίσσεται ο υπόγειος δρόμος στο Βουκουρέστι που συνέβη πριν από λίγο το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες τουρίστες. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας συνολικά 7 τροχαία έχουν συμβεί από τα εγκαίνιά του στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 έως σήμερα.

Ο υπόγειος δρόμος Bucharest Unirii (PasajulUnirii ), άνοιξε τον Σεπτέμβριο, ύστερα από την ανακατασκευή του που διήρκησε 77 μέρες και στοίχισε 14 εκατομμύρια lei. Στην είσοδο του υπάρχει η μοιραία μεταλλική μπάρα, η οποία προειδοποιεί τους οδηγούς για το μέγιστο ύψος των 3,5 μ.

Δείτε φωτογραφίες από τον υπόγειο δρόμο PasajulUnirii:

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, μόλις 4 μέρες έπειτα από τα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης έγινε ένα τροχαίο ατύχημα που θυμίζει αρκετά το δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγο. Τούρκος οδηγός φορτηγού τύπου ΤΙR προσέκρουσε στην ίδια μεταλλική μπάρα και κατέστρεψε την οροφή της καμπίνας του φορτηγού του. Ευτυχώς χωρίς ο ίδιος να κινδυνέψει.

Ο δήμαρχος του Τομέα 4, Daniel Băluță, ανέφερε τότε ότι θέλει οι οδηγοί να υπακούουν στην πινακίδα και τους κανόνες.  Έγραψε ξεκάθαρα «απαγόρευση ύψους 3,5 μέτρων» στην είσοδο της υπόγειας διάβασης Unirii στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πως το περιστατικό συνέβη επειδή ο οδηγός προσπάθησε να περάσει με ένα TIR ύψους 4,2 μέτρων μη προσέχοντας την πινακίδα. Ο Băluță επεσήμανε ότι αυτό το απαγορευτικό σήμα υπήρχε και πριν από τις εργασίες συντήρησης.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ