Βιασμός 4χρονου: Φρίκη από τις περιγραφές του στην παιδοψυχολόγο – «Έχει συνδέσει τα βασανιστήρια με πόνο»

Αποτροπιασμό και φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας στη Βόρεια Ελλάδα, γιος ιερέα κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση του 4χρονου γιου του με την γιαγιά να είναι παρούσα και να συμμετέχει και εκείνη στην αδιανόητη πράξη.

Φρίκη στη Βόρεια Ελλάδα: Δίωξη σε πατέρα για τον βιασμό του 4χρονου γιου του – Η εμπλοκή της πρεσβυτέρας γιαγιάς

Ο δικηγόρος της μητέρας του 4χρονου, Γιάννης Μαρακάκης τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο προ τριετίας και τα όσα φρικιαστικά καταγγέλλονται, έγιναν κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, τον Ιούλιο του 2022».

«Την υπόθεση την ανέλαβε το γραφείο μου έπειτα από είκοσι ημέρες έρευνας για να διαπιστώσουμε αν αυτά που έλεγε το παιδί– μέσω της καταγγέλλουσας μητέρας του- ευσταθούσαν, και δεν ήταν στο πλαίσιο της αντιδικίας των συζύγων που συχνά εργαλειοποιούν τα παιδιά», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι οι κατηγορίες που έχουν ασκηθεί στον πατέρα του ανηλίκου είναι «ποινική δίωξη κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε παιδί κάτω των 12 ετών και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών», ωστόσο δεν έχει απολογηθεί. Ο κ. Μαρακάκης εξέφρασε μάλιστα την απορία πώς ο πρωταγωνιστής αυτής της φρίκης δεν έχει συλληφθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί «ξεκλείδωσε» έπειτα από ειδική προσαρμογή και έχει περιγράψει τα πάντα, ό, τι έχει υποστεί στην παιδοψυχολόγο. Ο κ. Μαρακάκης είπε ότι «δεν έχει αντιληφθεί την απαξία των βασανιστηρίων αλλά τα έχει συνδέσει με πόνο».

Ο κ. Μαρακάκης πρόσθεσε ότι το «παιδί κατά την εξέτασή του αισθανόταν καλύτερα όταν ήταν κλειστή η κάμερα καθώς έλεγε: «δεν θέλω την κάμερα γιατί τα «παιχνίδια» μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε μετά στην τηλεόραση».

Παράλληλα, όπως είπε υπάρχει προσπάθεια στο πλαίσιο της ανάκρισης να βρεθεί τέτοιο υλικό, γι’ αυτό έγινε και άρση του απορρήτου του επικοινωνιών, ενώ πριν από 15 ημέρες έγινε δίκη για ασφαλιστικά μέτρα, όπου αποφασίστηκε να απαγορευτεί κάθε επικοινωνία του πατέρα με το παιδί.

Τέλος, είπε πως η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας της μητέρας του παιδιού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ