Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οργή για την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο – Συγκέντρωση στα Σεπόλια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εισαγγελικής πρότασης στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Σεπόλια και στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Οι συγκεντρωμένοι καλούν το δικαστήριο να απορρίψει την εισαγγελική πρόταση και να καταδικάσει τον Ηλία Μίχο για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης.

Αυτή την ώρα συγκεντρωμένος κόσμος βρίσκεται στο μετρό των Σεπολίων, όπου νωρίτερα είχε απευθύνει κάλεσμα η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας.

Στην ανακοίνωση ανέφερε: «Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάθε άνθρωπο η πρόταση της εισαγγελέως του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για αθώωση του Μίχου λόγω αμφιβολιών για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από την περιοχή μας.

Σε μια περίοδο στην οποία παρακολουθούμε συνεχόμενες ειδήσεις κακοποίησης, βιασμών, μαστροπείας και άλλων κοινωνικών φαινομένων που εκφράζουν τη σήψη της κοινωνίας που ζούμε, δεν μπορούμε να καθόμαστε ως απλοί παρατηρητές να παρακολουθούμε την προσπάθεια να την βγάλουν λάδι οι υπαίτιοι των φρικιαστικών εγκλημάτων σε βάρος παιδιών».

Κάλεσμα για συγκέντρωση στην Ακαδημία Πλάτωνος έχει απευθύνει και η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνος ενάντια στην εισαγγελική πρόταση, ενώ προαναγγέλλει και διαδήλωση για το θέμα στο κέντρο της Αθήνας. «Καμία ανοχή στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιασμών» αναφέρει χαρακτηριστικά.

&

nbsp;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ