Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Λύτρας: Σύχναζαν κι άλλα παιδιά στο κατάστημα του Μίχου

Ενώπιον του ανακριτή θα εμφανιστεί σήμερα η μητέρα της 12χρονης που έζησε έναν εφιάλτη στον Κολωνό και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι «η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και ότι έχει κάποια σχέση με το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται».

Ο κ. Λύτρας είπε στο OPEN, ότι «δεν γνώριζε κάτι ούτε η θεία από τη Λευκάδα που είχε πολύ καλή σχέση με την οικογένεια, ούτε η μεγάλη αδελφή του κοριτσιού» και πρόσθεσε:

«Ο κατηγορούμενος (σ.σ. Ηλίας Μίχος) κέρδιζε με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας και την εμπιστοσύνη από άλλες οικογένειες με παιδιά. Στο κατάστημά του σύχναζαν κι άλλα παιδιά. Η λογική λέει ότι ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον  παιδοβιαστή. Θα έχει ξαναγίνει. Γι’ αυτό και γίνεται δημοσιοποίηση στοιχείων».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι έχει δεχτεί τηλεφωνήματα όπου τού αναφέρθηκαν περιστατικά με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

«Το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα κακό και αδιάφορο οικογενειακό περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία. Και το πρώτο τιμωρείται, η παραμέληση, αλλά για να έχουμε μαστροπεία πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία» υποστήριξε ο κ. Λύτρας.

Τι είπε για τα εμβάσματα

Ερωτηθείς για τα εμβάσματα, απάντησε ότι η μητέρα δεν γνωρίζει από ποιον είναι τα εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ.

Σε ερώτηση εάν της την έστησε ο Μίχος, ο κ. Λύτρας απάντησε: «Ακριβώς, όχι για να κάνει τη μάνα συνένοχο αλλά προφανώς δεν θα έδινε τον δικό του λογαριασμό».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι «πρόκειται για μια διαδρομή χρημάτων μέσω τραπέζης οπότε μπορεί να βρεθεί τι και πώς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ