Κολωνός: Οργισμένη δήλωση Γιαννάκου για τον 36χρονο – «Δεν αρκεί η διαθεσιμότητα για το κτήνος, να απολυθεί»

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, προκάλεσε η είδηση ότι ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό εργαζόταν, ως διοικητικός υπάλληλος, στο νοσοκομείο «Μεταξά».

«Δεν το πιστεύουμε. Δεν μπορεί ένας υγειονομικός που προέβη σε αυτές τις κτηνώδεις πράξεις να αμαυρώνει την αυτοθυσία του υγειονομικού προσωπικού στη διάρκεια της πανδημίας» δηλώνει ο κ. Γιαννάκος.

«Εμείς οι υγειονομικοί απαλύνουμε τον πόνο των κακοποιημένων παιδιών όπως κάνουν αυτές τις ημέρες στο ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ με την 12χρονη και τα αδέλφια της και δεν προκαλούμε πόνο. Επισκέφθηκα την κλινική που φιλοξενείται η 12χρονη με τα αδέλφια της. Την είδα με τα μάτια μου. Όχι ότι έχει σημασία αλλά δεν μπορεί να πίστευε αυτός ο τύραννος ότι αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι 17 ετών», συνεχίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Κοιτάξτε ποιο κτήνος μας δυσφημεί. Αυτόν που η υπηρεσία του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στάθηκε δίπλα του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον μετακίνησε από βοηθό θαλάμου στο τηλεφωνικό κέντρο.

Η διαθεσιμότητα δεν φθάνει. Δεν μπορεί αυτό το τέρας να λαμβάνει το 50% του μισθού του και να είναι φυλακή. Θα πρέπει αμέσως να τρέξει η πειθαρχική διαδικασία και να απολυθεί. Δεν θέλουμε τέτοιους υγειονομικούς ανάμεσα μας» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ