Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχω στυτική δυσλειτουργία, άδικα έχω στοχοποιηθεί», λέει ο 34χρονος που προφυλακίστηκε

Αθώος δήλωσε πως είναι ο 34χρονος που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, στον Κολωνό.

Καθημερινά έρχονται και νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό σχετικά με τους παιδοβιαστές που έχουν συλληφθεί για την κακοποίηση του κοριτσιού και όλα τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Η ανήλικη βίωνε επί μήνες τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου που κατηγορείται ότι την βίαζε και την εξέδιδε.

Μέσα από την φυλακή, ο 34χρονος Ευθύμης Κλωθάκης έκανε δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και επέμεινε στην αθωότητά του, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να τελέσει την πράξη που του αποδίδεται λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Άδικα έχω στοχοποιηθεί, διότι δεν έχω τελέσει ποτέ το αδίκημα για το οποίο κατηγορούμαι. Πάσχω από σοβαρές ψυχιατρικές ασθένειες, ενώ έχω και θέματα στυτικής λειτουργίας, οπότε δεν θα μπορούσα να τελέσω ποτέ την πράξη που κατηγορούμαι κατά της ανήλικης, η οποία μου δήλωνε στην εφαρμογή ότι είναι 20 ετών», είπε ο 34χρονος μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως.

Ο ίδιος, πρόσθεσε, πως «οι δικηγόροι μου κάνουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποδείξουν την αθωότητά μου. Μην εμπλέκετε τα συγγενικά μου πρόσωπα διότι δεν έχουν καμία ανάμειξη με την υπόθεση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ