Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εμπλέκεται το παιδί μου» λέει η μάνα του 36χρονου

«Λύγισε» η μητέρα του 36χρονου που έχει συλληφθεί  για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η γυναίκα κατέρρευσε αφού όπως είπε σε καμία περίπτωση δε γίνεται να εμπλέκεται ο γιος της στην υπόθεση.

Εμφανώς σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια υποστήριξε ότι γιο της δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στην υπόθεση: «Ο γιος μου είναι ένα παιδί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Με πήρε κι έκλαιγε, μου είπε “μαμά δεν έχω κάνει τίποτα”» πρόσθεσε μη μπορώντας να συγκρατήσει το κλάμα της: «Δε μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε μιλήσει το τελευταίο διάστημα με τον γιο της για την υπόθεση του Κολωνού, η μητέρα του 36χρονου είπε πως μένουν σε διαφορετικά σπίτια και δεν είχαν κάνει συζήτηση. Σε καμία περίπτωση, τόνισε, δεν γνώριζε ο γιος της τον Ηλία Μίχο, ενώ δεν μένουν καν στην ίδια περιοχή.

Σε διαθεσιμότητα

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο 36χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι έχει συναντήσει την 12χρονη αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού. Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη όταν έγινε γνωστό πως ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά.

Ο κ. Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος Ν.Κ. ο ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνται και οι διαδικασίες για την απόλυση του. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ