Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη όταν έγινε γνωστό πως ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά.

Ο κ. Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος Ν.Κ. ο ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνται και οι διαδικασίες για την απόλυση του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.  Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και αυτός έχει αναγνωριστεί από την 12χρονη ως βιαστής της. Ο 36χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι έχει συναντήσει την 12χρονη αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

36χρονος Κολωνός

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ