Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνείται τις κατηγορίες ο 63χρονος παιδόφιλος – Τι λέει ο δικηγόρος του στο enikos.gr

Αρνείται την κατηγορία πως βίασε την 12χρονη από τον Κολωνό, ο 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην Ομόνοια.  Ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε ότι: «Μεθόδευσαν τη σύλληψη του 63χρονου ενώ χθες εμφανιστήκαμε αυθορμήτως! Αποδεδειγμένα πλέον ο πολίτης πρέπει να φοβάται αυτούς. Ο εντολέας μου, ο 63χρόνος, αποδείχθηκε από το Ποινικό μητρώο του ότι δεν είχε καταδικαστεί για βιασμό (Αρθρ336ΠΚ) που τόσες ημέρες έλεγαν.  Επιπλέον κρίθηκε αθώος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου για το αδίκημα της παράβασης του Νόμου περί Ναρκωτικών, δηλαδή τα 10 δισκία Lexotanil, που ανήκαν με νόμιμη ηλεκτρονική συνταγή ιατρού στον αδελφό του που πάσχει από ψυχιατρική διαταραχή».

Του Μίλτου Σακελλάρη 

Παράλληλα, ο νομικός εκπρόσωπος του 63χρονου ανέφερε πως: «Άδικα συνελήφθη και υπέστη ταλαιπωρία για την πράξη αυτή. Χθες  εμφανιστήκαμε αυτοβούλως στον 14ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών με τον εντολέα μου για την υπόθεση Κολωνού, έχοντας πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ  ότι η ανήλικη 12χρονη κατέθεσε σε βάρος του, δηλώνοντας ότι επιθυμούμε την επίσπευση της απολογίας του. Λάβαμε την υπόσχεση ότι θα κληθεί να απολογηθεί σύντομα.  Επικοινώνησα επανειλημμένα με το γραφείο του κ. Ανακριτή και έλαβα την απάντηση ότι έχει απολογία, ήταν απασχολημένος.

Αντιλήφθηκα ότι με αποφεύγει με δικαιολογίες. Αντί απάντησης ήλθε ένταλμα σύλληψης. Ο εντολέας μου ήταν στην Αθήνα. Ήταν έτοιμος να μεταβούμε εκεί, να δηλώσει ότι τον εκπροσωπώ, να ζητήσουμε τη δικογραφία και να ορισθεί σύντομα ημερομηνία απολογίας του. Αντ’ αυτού αφού επέστρεψε στις 3 μ.μ. στο Κιάτο με τον προαστιακό, συνελήφθη στις 4 μ.μ. από άνδρες Ασφαλείας της ΓΑΔΑ που τον περίμεναν εκεί, αφού τον αναζήτησαν νωρίτερα στην οικία του, και οδηγήθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα -προφανώς κατόπιν έκδοσης εντάλματος σύλληψής του για το οποίο δεν γνώριζα».

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ακόμη ότι: «Μου το απέκρυψε επιμελώς ο κ. Ανακριτής που αντιλήφθηκα ότι με απέφευγε.  Μένω έκπληκτος από την ανειλικρίνεια και την αντιδεοντολογική  στάση του κ. Ανακριτή  έναντί μου ως Συνηγόρου. Δεν έχει ο εντολέας μου καμία απολύτως σχέση με τον Κολωνό κατηγορηματικά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του. Ουδέποτε επικοινώνησε με τον Ηλία Μίχο να καθορίσει συνάντηση με την ανήλικη. Θα ζητούσαμε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση και να ανοίξει το κινητό του. Η κατάθεση της ανήλικης είναι ανακριβής, υπαγορευμένη, αόριστη, χωρίς στοιχεία ενοχής».

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ