Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποκαλύψεις για νέο πρόσωπο που έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη

Νέα ανατριχιαστική εξέλιξη για την υπόθεση παιδεραστίας και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα τη 12χρονη. Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς το 12χρονο κορίτσι, και φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Live News», φαίνεται να υπάρχει κι άλλος άνθρωπος που έκλεινε ραντεβού στην ανήλικη με βιαστές.

Σύμφωνα με το 12χρονο κορίτσι ο Μ. με τον οποίο δεν συναντήθηκε ποτέ, της είχε ζητήσει χρήματα για την… «εξυπηρέτηση» που της έκανε.

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μ. μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16».

Ο συγκεκριμένος άνδρας, φέρεται, κάθε φορά που έκλεινε κάποιο ραντεβού, να ειδοποιεί την 12χρονη με μήνυμα στο Instagram, αφού πρώτα έστελνε το κινητό της στους ενδιαφερόμενους.

«Σε εκείνους που έβρισκε ο Μ. έλεγε ότι είμαι 17. Υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν ότι είμαι μικρή. Τους έλεγα να συναντηθούμε εκεί που μου είχε πει ο Μίχος να κλείνω τα ραντεβού. Ο Μ. μου ζήτησε χρήματα αλλά δεν πήρε ποτέ από εμένα, γιατί δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Δεν ξέρω όμως, αν έπαιρνε από τους φίλους του που έκλεινε τα ραντεβού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ