Βέροια: Στη φυλακή η 37χρονη βρεφοκτόνος – «Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Βέροιας.

Βέροια: Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους εναντίον της 37χρονης και των γονέων της – Φοβόταν ότι θα τον σκοτώσει στον ύπνο του

Η 37χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

«Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της.

Βέροια: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του βρέφους – Συγγενείς δεν επέτρεψαν στον πατέρα του να παραστεί στην εκκλησία

«Έκλεψαν το παιδί μου» – Τι καταγγέλλει ο πατέρας του βρέφους που σκότωσε η 37χρονη

Την κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης καταγγέλλει ο πατέρας του, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 6 μηνών παιδιού από την ίδια του την μητέρα στην Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thesstoday.gr, ο πατέρας, καταγγέλλει κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης και την παραπλάνησή του για το τραγικό συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.

Όπως είπε στις δηλώσεις του ο πατέρας με σπασμένη φωνή: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι. Δεν έχω λόγια».

Στο μεταξύ ο πατέρας κατέθεσε μήνυση μέσω του συνηγόρου του Στέλιου Σούρλα. Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης, των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών και αφορά και στην εξύβριση και απειλή αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ο συνήγορος κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για τη διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφός του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ