Βεντέτα… κτηνοτρόφων

Βεντέτα… κτηνοτρόφων

Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο Λιδορίκι Φωκίδας, ένας 57χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροτική περιοχή στο Λιδορίκι, ο 57χρονος απείλησε και εξύβρισε, λόγω κτηνοτροφικών διαφορών, έναν 53χρονο και στην συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα μία από τις βολίδες να τον τραυματίσει στο αριστερό του χέρι.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε από τους δικούς του ανθρώπους στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σημείο τρεις κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

Ο 57χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες το απόγευμα και συνελήφθη, ενώ παρέδωσε τους αστυνομικούς το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 53χρονο και κατέχει νόμιμα, το οποίο και κατασχέθηκε.

Έπειτα, μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο 57χρονος, συνελήφθησαν χθες το βράδυ ο 53χρονος, ένας 27χρονος Έλληνας και ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι επίσης παρουσιάσθηκαν αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο του 53χρονου και ένα κυνηγετικό όπλο του 27χρονου, τα οποία κατείχαν νόμιμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ