Βασίλης Μποτίνος: Είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται ο Βασίλης Μποτίνος, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ. Η είδηση ότι ο 77χρονος παλαίμαχος του Ολυμπιακού νοσεί με κορονοϊό και είναι διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Νίκαιας, έγινε γνωστή χθες.

Ωστόσο, σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει ότι ο Βασίλης Μποτίνος έχει διασωληνωθεί σε κλινική κορονοϊού, καθώς το νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ Covid και ότι βρίσκεται σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ, εδώ και τρεις ημέρες. Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταγγέλλει, επίσης, ότι υπάρχουν κι άλλοι 10 διασωληνωμένοι ασθενείς στο νοσοκομείο της Νίκαιας, οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο: “Διασωληνώθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος με κορονοϊο στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Μόνο που δεν μας λένε ότι το νοσοκομείο Νίκαιας δεν διαθέτει ΜΕΘ κορονοϊού. Έτσι είναι διασωληνωμένος σε κλινική κορονοϊού, ευρισκόμενος σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ τρεις ημέρες. Μαζί με άλλους 10 διασωληνωμένους που βρίσκονται στη Νίκαια οι περισσότεροι επί πολλές ημέρες.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλοι επιχειρηματίες δώρισαν 20 κλίνες ΜΕΘ στην αρχή της πανδημίας στο νοσοκομείο Νίκαιας ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, να μην υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί κάθε ημέρα. Οι συγκεκριμένες 20 κλίνες ΜΕΘ στη Νίκαια δεν λειτούργησαν ποτέ για περιστατικά κορονοϊού,, λόγω χωροταξικών προβλημάτων. Λειτουργούν για διασωληνωμένα γενικά περιστατικά.

Στη Νίκαια από την αρχή της πανδημίας 400 ασθενείς πέθαναν από κορονοϊό. Να μας πουν πόσοι από τους θανόντες ήταν διασωληνωμένοι στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ και τους πρόλαβε ο θάνατος;».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ