Γιατρός καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής – Η 25χρονη μιλά για τον “εφιάλτη”

Μία 25ρονη γιατρός καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη της κλινικής στην οποία εργαζόταν για απόπειρα βιασμού. Η νεαρή γυναίκα βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για τα όσα έζησε. Ο λόγος για την Σεμίνα Ψυχογιοπούλου, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για την οδυνηρή εμπειρία της, σημειώνοντας ότι την έχουν προσεγγίσει κι άλλες κοπέλες που καταγγέλλουν ότι έχουν ζήσει παρόμοιες επιθέσεις από τον ίδιο άνθρωπο.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση της 25χρονης. “Πριν από 12 ημέρες, πριν βγάλω τη Γεωργία να μιλήσει, έβγαλα τη Σεμίνα την οποία ο ιδιοκτήτης του ψυχιατρείου την στρίμωξε μέσα στο γραφείο, εν ώρα εργασίας, για να τη βιάσει. Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει, να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός”, ανέφερε ο δημοσιογράφος καταγγέλλοντας ότι “τον δράστη τον κουβαλάνε στο δικαστήριο γιατί στην κλινική του μετά έμαθα ότι νοσηλεύονται παιδιά υψηλά ιστάμενων και γίνεται το δικαστήριο και δεν την καλούν και το παίρνουμε εμείς χαμπάρι…”.

Η 25χρονη, όπως ανέφερε, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, όμως αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια. Η δίκη της υπόθεσης προσδιορίστηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου. “Η διαδικασία της λήθης, να ξεχαστούν όλα”, σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Η ίδια η 25χρονη, που παραιτήθηκε την ίδια κιόλας ημέρα, ανέφερε στην εκπομπή ότι μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την προσέγγισαν κι άλλες κοπέλες, μέσω facebook και όχι μόνο. “Η αλήθεια είναι ότι για εμένα είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί δεν έχω συνηθίσει την έκθεση, όμως, όσο περνούσε ο καιρός και επικοινωνούσαν μαζί μου όλο και περισσότερα άτομα και άκουγα τις ιστορίες αναλυτικά, τι πέρασαν οι ίδιες από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, άκουσα πράγματα… να πηγαίνει μία και δύο η ώρα το βράδυ στο εφημερείο της γιατρού και να χτυπάει την πόρτα, να στριμώχνει νοσηλεύτρια μέσα σε θάλαμο και να της πιάνει το στήθος. Αυτή η κοπέλα, η μία εκ των δύο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, δεν κοιμόταν το βράδυ για να μπορέσει να το ξεπεράσει όλο αυτό και να συνεχίσει να δουλεύει, μέχρι που δεν άντεξε και παραιτήθηκε”, τόνισε η 25χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ