Βάρκιζα: Ξεσπά η μητέρα της 2χρονης που ξέχασαν σε σχολικό λεωφορείο – “Είναι στυγνοί εγκληματίες”

Αίσθηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η περιπέτεια της δίχρονης που έμεινε ξεχασμένη μέσα σε σχολικό λεωφορείο στη Βάρκιζα για περίπου πέντε ώρες, με τη μητέρα της σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 να ξεχειλίζει από οργή.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου παρέδωσε τα νήπια στον παιδικό σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του, χωρίς να αντιληφθεί ότι μέσα στο σχολικό είχε παραμείνει ένα παιδάκι. Ταυτόχρονα, στον παιδικό σταθμό κανείς δεν κατάλαβε ότι έλειπε το παιδί με συνέπεια να μην το αναζητήσει.

Το επόμενο δρομολόγιο ήταν έπειτα από αρκετές ώρες για να παραλάβει τα παιδιά και να τα επιστρέψει στους γονείς τους, με συνέπεια το παιδί να μείνει εγκλωβισμένο για πολλές ώρες και σε υψηλές, μάλιστα, θερμοκρασίες εντός του λεωφορείου και μόλις ξύπνησε, άρχισε να κλαίει και κάποια στιγμή περαστικός από το σημείο το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ με τους γονείς του να ειδοποιούνται άμεσα, να υποβάλλουν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και πλέον η υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ξεχειλίζει από οργή η μητέρα: «Είναι στυγνοί εγκληματίες»

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και ξεχείλιζε από οργή.

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στην ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού, αν την είχε μπροστά της, η κα. Ιωάννα Καρβέλα υποστήριξε: «Να σταματήσει να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν μπορεί να την κάνει. Είναι ανεύθυνη, απαράδεκτη στη συμπεριφορά της. Είναι στυγνοί εγκληματίες. Δεν είναι, απλά, εγκληματική αμέλεια. Είναι στυγνό έγκλημα».

Η κα. Καρβέλα αναφέρθηκε και στο τι έκανε όταν ενημερώθηκε από την αστυνομία για το περιστατικό. «Όταν το έμαθα, έτρεξα. Πώς δεν τράκαρα; Ήμουν στο σούπερ μάρκετ εκείνη τη στιγμή και ψώνιζα. Και έφυγα άρον-άρον να βρω το παιδί», είπε και πρόσθεσε: «Η κοπέλα που βρήκε το παιδί, έκλαιγε. Της ζήτησαν να φύγει και εκείνη ρωτούσε συνεχώς αν με είχαν ενημερώσει» τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν την έχουν καν καλέσει στο τηλέφωνο.

«Να ενημερωθούν οι γονείς για το τι γίνεται, είναι απίστευτη η απάθειά τους», είπε ακόμη η μητέρα του παιδιού που σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το πώς είναι η δίχρονη, απάντησε: «Το παιδί είναι σε σοκ, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ. Της λέμε να την πάμε μία βόλτα, της βάζουμε τα παπουτσάκια και δεν δέχεται να τα βάλει για να βγει έξω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ