Βαγγέλης Μαρινάκης για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη προς την οικογένειά της.

ΣΥΡΙΖΑ για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Υπήρξε μια ξεχωριστή διεθνής προσωπικότητα στον χώρο της φιλανθρωπίας

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χαμό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη προς τους οικείους της. Μεταξύ άλλων στο μήνυμά του έκανε αναφορά στο τεράστιο έργο που έκανε για τα παιδιά που αγαπούσε, τονίζοντας ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το όραμα και το έργο της.

«Μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά, ευαισθησία και τεράστια προσφορά και επίδραση στις ζωές πολλών ανθρώπων. Μια γυναίκα που έκανε πάντα τα αδύνατα δυνατά και δεν σταμάτησε ποτέ να μοιράζει απλόχερα ΕΛΠΙΔΑ και ΑΓΑΠΗ στους γύρω της και στα ΠΑΙΔΙΑ που τόσο αγαπούσε.

Νίκος Ανδρουλάκης για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Πολύτιμος αρωγός σε κάθε μεγάλη εθνική υπόθεση»

Μαριάννα, η οικογένειά μου και εγώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το όραμα και το έργο σου, προσφέροντας στα παιδιά και στις οικογένειες του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όλων μας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Παράδειγμα ανθρωπιάς, σθένους, μαχητικότητας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ