Τυφλή γυναίκα για το ξέσπασμα του οδηγού ταξί στους συναδέλφους του: «Μπράβο σου»

Το βίντεο που είχε αναρτήσει πριν από μερικές ημέρες ένας οδηγός ταξί, ο οποίος ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά των συναδέλφων του απέναντι σε μία τυφλή γυναίκα, σχολίασε η TikToker, Άννα Μπαλάν.

Η Άννα Μπαλάν είναι τυφλή και σχολιάζει στα social media τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με αναπηρίες. Η TikToker, με βίντεο της, έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό ταξί για αυτό που έκανε αλλά και για την νοοτροπία του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει συμβεί και στην ίδια να αργήσει κάποιος οδηγός ταξί ή να μην πάει και καθόλου, λόγω του σκύλου-οδηγού της.

«Φίλε μου πραγματικά μπράβο σου γι’ αυτό που έκανες και την νοοτροπία που έχεις. Αυτό που λες ισχύει γενικότερα. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ταξί για αρκετή ώρα ή και καθόλου, λόγω της ύπαρξης του σκύλου. Από τη μια καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο είναι το επαγγελματικό εργαλείο του οδηγού και θέλει να το έχει καθαρό και ευπαρουσίαστο. Από την άλλη μερικές τρίχες στο πατάκι του συνοδηγού όπου κάθεται ο σκύλος οδηγός δεν νομίζω ότι θα πειράξουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, η Άννα Μπαλάν τόνισε πως η κατάσταση με τα λεωφορεία είναι ακόμη χειρότερη, καθώς -όπως λέει στο βίντεο- αρκετές φορές την προσπερνούν ενώ έχει σηκώσει το χέρι της ή της κλείνουν την πόρτα στα μούτρα.

«Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να με βλέπει το λεωφορείο στη στάση και να με προσπερνάει ενώ έχω σηκώσει το χέρι μου. Ακόμα και να μου κλείνει την πόρτα στην μούρη όταν πάω να ανέβω με τον σκύλο μου και μπορεί να χτυπήσει και εμένα και τον σκύλο μου. Όσο πιο γρήγορα ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρία στην κοινωνία μας, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα» δηλώνει η TikToker.

 

@anna__balan Η άποψη μου για το συμβάν με το ταξί #τυφλος #τυφλότητα #ταξι #ταξιτζης #σκυλος #guidedog #greektiktok #fy #foryou #αμεα ♬ Chillest in the Room – L.Dre

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ