Τρόμος στα Χανιά: Άνδρας πυροβολούσε στον αέρα – “Έστρεψε το όπλο εναντίον μας”

Στιγμές τρόμου βίωσαν τρεις άνδρες το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά, καθώς ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι… τους στοχεύει ένα όπλο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα zarpanews, όλα συνέβησαν γύρω στις 6-6:30 το απόγευμα, την ώρα που βρίσκονταν σε ψητοπωλείο στην περιοχή της Νέας Χώρας. Ξαφνικά άκουσαν ένα κρότο. Γύρισαν το κεφάλι τους για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και έντρομοι, είδαν έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 55-60 ετών, να κρατά όπλο και να πυροβολεί στον αέρα. Τον πλησίασαν για να δουν αν είναι καλά και τότε, εκείνος έστρεψε το όπλο εναντίον τους.

«Τον ρωτήσαμε τι κάνει, αν είναι με τα καλά του και είπαμε πως θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιος. Εκείνος μας ειρωνεύτηκε και είπε “εγώ καλά είμαι, εσείς;” και έστρεψε το όπλο εναντίον μας»! ανέφερε στην ιστοσελίδα zarpanews ένας εκ των τριών νεαρών. «Έβγαλε τους γεμιστήρες, δείχνοντάς μας ότι ήταν άδειο. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;», συνέχισε.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο, όμως ο άνδρας είχε ήδη εξαφανιστεί.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, με την κατηγορία των άσκοπων πυροβολισμών, χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Έπειτα από έλεγχο που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό στα Χανιά

«Συνελήφθη, σήμερα (30.04.2022) το πρωί στα Χανιά, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για άσκοπους πυροβολισμούς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (29.04.2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα, ημεδαπός ο οποίος προέβη στη ρίψη των άσκοπων πυροβολισμών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ