Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και βρήκε… φίδι

Δεύτερο περιστατικό με φίδι έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγες ημέρες έπειτα από το συμβάν με τη δασκάλα που δέχθηκε δάγκωμα από οχιά σε σχολείο. Αυτή τη φορά, οδηγός αυτοκινήτου είχε μία απρόσμενη… συνάντηση όταν άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα εθελοντών για τη διάσωση όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου «Animal Rescue and Defence Squad», ο οδηγός του αυτοκινήτου άνοιξε το καπό του οχήματος και έκπληκτος αντίκρισε ένα φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα!

Εθελοντές της ομάδας κλήθηκαν στο σημείο από την Πυροσβεστική και κατάφεραν να απομακρύνουν τον φίδι το οποίο σύμφωνα με τους ίδιους ήταν λαφιάτης, μήκους 1,5 μέτρου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ομάδα «Animal Rescue and Defence Squad» δέχθηκαν κλήση από την Πυροσβεστική για απομάκρυνση ερπετού για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

«Κλήση από την πυροσβεστική υπηρεσία για τρίτη συνεχόμενη μέρα για απομάκρυνση ερπετού από όχημα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άνοιξε το καπό και είδε έναν λαφιάτη να κάθεται ήρεμος επάνω στο μοτέρ. Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνση του ζώου που ήταν τυλιγμένο γύρω από το μοτέρ του οχήματος λόγω του μεγέθους του (1,5 μ )! Τέλος καλό όλα καλά!»,

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας στο Facebook

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ