Τρόμος για επιχειρηματία στην Χαλκίδα – Τον βασάνιζαν επί 10 ώρες για να αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα

Τον εφιάλτη στα χέρια άγνωστων δραστών καταγγέλλει ότι έζησε ένας 64χρονος επιχειρηματίας στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στις αστυνομικές αρχές, οι δράστες των κρατούσαν όμηρο για περισσότερες από 10 ώρες, τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον βασάνιζαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα eviathema.gr, το περιστατικό συνέβη στις 14 Νοεμβρίου. Ο επιχειρηματίας, με καταγωγή από το Καζακστάν και γερμανική υπηκοότητα, βρισκόταν στο σπίτι του στην Χαλκίδα, όταν ένας γείτονάς του, ο οποίος έχει επίσης καταγωγή από το Καζακστάν, τον προσκάλεσε στο σπίτι του.

Ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόσκληση και πήγε στο σπίτι του γείτονα, ο οποίος τον οδήγησε στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου βρίσκονταν πέντε άγνωστοι άνδρες. Όπως κατήγγειλε, δύο εξ’ αυτών άρχισαν να τον χτυπούν με σκεπάρνι καθώς και μια ξύλινη βάση καρέκλας, στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, ζητώντας να τους δώσει ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο πίστευαν ότι είχε κρυμμένο.

Οι υπόλοιποι τρεις δράστες είχαν αποχωρήσει στο μεταξύ από το σημείο και είχαν αρχίσει να ψάχνουν στο σπίτι του θύματος για τα χρήματα. Αφού πέρασαν αρκετές ώρες, οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, τον μετέφεραν στο σπίτι του, όπου συνέχισαν να τον χτυπούν και να απαιτούν ξανά τα χρήματα. Μάλιστα, ο ένας δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει.

Οι βασανισμοί κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, αφήνοντας το θύμα χωρίς τις αισθήσεις του. Μόλις ο 64χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του, ζήτησε βοήθεια από έναν γνωστό του, ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάποιες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο 64χρονος επιχειρηματίας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα έζησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ