Τροχαίο στο Πέραμα: «Θα ακρωτηριάσουν και το αριστερό πόδι του» λέει ο πατέρας του 28χρονου

Μάχη για να κρατηθούν στην ζωή δίνουν ο 28χρονος και η 22χρονη που τραυματίστηκαν σοβαρά τα ξημερώματα των Χριστουγέννων σε τροχαίο στον Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρου Σχιστού και προσέκρουσε σε μπάρες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και οι δύο.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 28χρονου, ο οποίος είναι αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό και του δεύτερου ποδιού του παιδιού του. Υπενθυμίζεται ότι από χθες οι γιατροί υποχρεώθηκαν να ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια της 22χρονης.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό» είπε μιλώντας στον Alpha.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπιστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού» ήταν τα λόγια του πατέρα του 28χρονου.

Ιδιαίτερα συγκινημένος έστειλε και ένα μήνυμα… «Σας παρακαλώ πολύ λίγο παραπάνω προσοχή εμείς οι γονείς στα παιδιά μας μας. Ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ