Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηρίασαν τα κάτω άκρα των δύο σοβαρά τραυματιών – Βίντεο ντοκουμέντο από τα Βριλήσσια

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, έπειτα από τα δύο τροχαία σε Βριλήσσια και Πέραμα. Μία 17χρονη και ένας 18χρονος έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση σε τροχαία στις λεωφόρους Αναπαύσεως και Σχιστού.

Τα δύο νεαρά παιδιά σκοτώθηκαν στο τροχαίο στα Βριλήσσια που σημειώθηκε περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα στην οδό Αναπαύσεως. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο, προσέκρουσε αρχικά σε διαχωριστική νησίδα, στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα ηλεκτροφωτισμού και δύο καφάο και κατέληξε σε μάντρα οικοπέδου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους. Τα παρέλαβε ασθενοφόρο όμως, ήταν ήδη αργά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, φίλοι των δύο νέων συγκεντρώθηκαν στην οδό Αναπαύσεως όπου συνέβη το τροχαίο και άναψαν κεριά για τα δύο παιδιά. «Παναγιώτα και Γιάννη θα είστε για πάντα στην καρδιά μας» έγραφαν στο πανό που άφησαν στο σημείο στο οποίο κατέληξε το αυτοκίνητο.

Τραγική ειρωνεία, σύμφωνα με το MEGA, το γεγονός ότι ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μια εβδομάδα πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Το άλλο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα. Ένα ταξί που οδηγούσε 28χρονος βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Ο οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες. Έφεραν πολύ σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκαν στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συνοδηγός, δυστυχώς έχασε τα δύο της πόδια, ενώ ο οδηγός έχασε το ένα πόδι και οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο. Αμφότεροι νοσηλεύονται στην εντατική στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ