Νέο Φάληρο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην 30χρονη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση γυναίκας το μεσημέρι της Πέμπτης (31/08) στο Νέο Φάληρο βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις εικόνες από το τροχαίο να κόβουν την ανάσα.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, δείχνει καρέ καρέ την πορεία του οχήματος που πέφτει πάνω στην άτυχη γυναίκα την ώρα που περίμενε σε διάβαση πεζών. Ο οδηγός, προκειμένου να αποφύγει διερχόμενο όχημα που είχε περάσει κανονικά με πράσινο, έπεσε πάνω σε κολόνα στη διαχωριστική νησίδα.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 30χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο Ασκληπιείο, εκτός κινδύνου, ενώ εκτιμάται ότι η κολόνα στη διαχωριστική νησίδα την έσωσε. Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια, ενώ δεν συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια μέρα λίγη ώρα αργότερα, στην παραλιακή δύο οχήματα βρέθηκαν αναποδογυρισμένα στο οδόστρωμα και οι επιβάτες εγκλωβίστηκαν. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν και, ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ