Τροχαίο στην Καλλιθέα: «Είμαι συντετριμμένος» – Τι λέει ο άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη

Βαθύτατα λυπημένος και συντετριμμένος δήλωσε μέσω της δικηγόρου του ο άνδρας, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε την 12χρονη στην Καλλιθέα.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης στην Καλλιθέα: «Η αδελφή της νιώθει πως φταίει – Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ο οδηγός»

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Ο κατηγορούμενος εκφράζει τη βαθιά του λύπη και συντριβή του για το περιστατικό», είπε στο enikos.gr η κ. Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον άνδρα που κατηγορείται.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ» δηλώνει συγγενής της 12χρονης στο enikos.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η υπόθεση είναι ακόμα στην ανάκριση, συλλέγονται όλα τα στοιχεία και η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Όλα αυτά την ώρα που η οικογένεια της 12χρονης βρίσκεται σε σοκ.

τροχαίο Καλλιθέα

Ο κ. Μαδιάς, πραγματογνώμονας που έχει ασχοληθεί με αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις, εκτιμάει ύστερα από επιτόπια έρευνα που έκανε στο σημείο της τραγωδίας πως ο οδηγός ξεπέρασε τα 80 χιλιόμετρα τη στιγμή της σύγκρουσης και οδηγούσε «μετά περισπασμό».

Σύμφωνα με τον ίδιο τα φανάρια ήταν χαλασμένα τις τελευταίες επτά ημέρες: «Από ενημέρωση που είχα από γείτονες της περιοχής μου είπαν ότι εδώ και πάνω από 7 ημέρες ήταν χαλασμένα και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Μετά από μιάμιση ώρα διαπίστωσα ότι ήρθε τεχνικός της Περιφέρειας και μέσα σε δύο λεπτά και επισκεύασε και τα δύο πεζοφάναρα.»

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ