Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά για το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Μαρία Κορινθίου, μετά τις πληροφορίες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ζωντανό δοκιμαστικό για την συμπαρουσίαση της εκπομπής “Το Πρωϊνό”, από την νέα σεζόν.

«Εγώ ούτως ή άλλως έχω δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινούν οι προετοιμασίες για του χρόνου σε όλα τα κανάλια;» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Ερωτηθείσα για το εάν ήταν όντως ζωντανό δοκιμαστικό και αν την ενόχλησε, η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε πως: «Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό… Καλά ξέρω και δεν ξέρω. Δεν έχω τέτοια θέματα. Υπάρχει χώρος για όλους, δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στην συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό 5 πράγματα να δρομολογούνται για την καινούργια σεζόν. Είτε είναι η Αλεξάνδρα, είτε είναι μία άλλη γυναίκα… Καλώς να είναι. Ο καθένας με την επιλογή του, ο καθένας με τα συμβόλαιά του».

Τέλος σε ερώτηση για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον Γιώργο Λιάγκα να μην έχουν καλές σχέσεις ανέφερε: «Βαριέμαι πολύ φασαρία. Τι διαρρέω τι δεν διαρρέω. Τι κουτσομπολιά υπάρχουν πίσω απ’ εδώ πέρα…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ