Τρίκαλα: Δύο ημέρες έμενε δίπλα στο άψυχο σώμα του αδελφού του – Η αιτία θανάτου του 56χρονου

Μία τραγική ιστορία αποκαλύπτεται με φόντο τον θάνατο του 56χρονου άνδρα στα Τρίκαλα. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τα ξημερώματα της Πέμπτης και, όπως αποκάλυψε το enikos.gr, ήταν τυλιγμένος σε σεντόνι.

Τρίκαλα: Αυτό είναι το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος – Τον εντόπισε ο τρίτος αδελφός της οικογένειας

Στην κατοικία έσπευσαν αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών από την Λάρισα, οι οποίοι σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων, ερεύνησαν τον τόπο και συνέλεξαν στοιχεία, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν πως από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του 56χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια, πιθανόν την Τρίτη.

Τρίκαλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος σε διαμέρισμα

Ο μικρότερος σε ηλικία αδελφός του, που διέμενε μαζί με τον 56χρονο και είχε ήπιας μορφής ψυχιατρικά θέματα παλιότερα, φαίνεται πως αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τον θάνατο του αδελφού του. Έτσι, όταν τον είδε να αιμορραγεί, του έβαλε βαμβάκι στα αυτιά και στη μύτη για να τον περιποιηθεί και του έδεσε τα χέρια.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως καταλήγουν οι έρευνες της Αστυνομίας, που εξ’ αρχής ήταν επιφυλακτική όσον αφορά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από τον άλλο αδελφό της οικογένειας, αφού επί δύο ημέρες δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει με τον 56χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ