Τρίκαλα: Αυτό είναι το σπίτι που βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος – Τον εντόπισε ο τρίτος αδελφός της οικογένειας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον  θάνατο του 55χρονου στα Τρίκαλα που τα ξημερώματα της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τυλιγμένος σε σεντόνι, όπως αποκάλυψε το enikos.gr. Στο σπίτι του 55χρονου βρίσκονται άνδρες από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών από την Λάρισα, όπου σε συνεργασία με τους άνδρες της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ερευνούν τον τόπο και συλλέγουν στοιχεία.

Τρίκαλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος σε διαμέρισμα

Τον 55χρονο, ο οποίος διέμενε με τον αδελφό του, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, εντόπισε ο τρίτος αδελφός τους, που τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους τη Δευτέρα το απόγευμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, trikalanews.gr.

Νεκρός 55χρονος στα Τρίκαλα

Οι Αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο. Όπως λένε μπορεί ο αδελφός του να μην άντεξε το θέαμα και να τον σκέπασε με σεντόνι. Ωστόσο εξετάζουν και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Τρίκαλα: Νεκρός 55χρονος στο σπίτι του

Ο αδελφός του έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων για κατάθεση, ενώ η σορός του άτυχου άνδρα αναμένεται να οδηγηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας για νεκροψία-  νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η γειτονιά μιλά για μια ήσυχη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ