Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου αστυνομικού

Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι. Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να απεγκλωβίσουν τον Αγαθάγγελο, όμως όταν τα κατάφεραν ήταν πια αργά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star, καταγράφονται οι προσπάθειες ανάσυρσης του αστυνομικού. Παντού υπήρχε σκόνη, ενώ τα συντρίμμια του σπιτιού έφτασαν στον δρόμο και καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν στους πυροσβέστες ότι μέσα στο φορτηγό πήδηξε για να σωθεί ένας άνδρας. Αυτός ήταν ο Αγαθάγγελος, ο νεαρός αστυνομικός. Τότε, ένας σκαρφάλωσε στο φορτηγό, όπως και οι συνάδελφοί του, ενώ άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους υπόλοιπους τραυματίες.

Λίγα λεπτά μετά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τον 31χρονο αστυνομικό μέσα στην καρότσα του φορτηγού και με ένα τρυπάνι προσπάθησαν να σπάσουν το τσιμέντο για να τον απεγκλωβίσουν.

Έκανε δύο μεροκάματα γιατί ήθελε να αγοράσει δικό του σπίτι

Ο μάχιμος ειδικός φρουρός της νοτιοανατολικής Αττικής ήταν στην οικοδομή γιατί πάλευε για ένα δεύτερο μεροκάματο. 1.000 ευρώ έπαιρνε στην αστυνομία και με τις υπερωρίες έφτανε με το ζόρι 1.100.

Είχε βάλει στόχο να αγοράσει μια γκαρσονιέρα στην Αθήνα για να μη δίνει άλλο λεφτά στα ενοίκια. Έτσι, μόλις έβγαζε τη στολή της ΔΙΑΣ , φορούσε εκείνη του εργάτη. Δεν έδινε μάχη μόνο κατά της εγκληματικότητας, αλλά και μάχη επιβίωσης.

Ο 47χρονος εργολάβος

Η τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πασαλιμάνι, στην οδό Νεωρίων, τη στιγμή που εκτελούνταν εργασίες στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας.

Πληροφορίες του Star, αναφέρουν ότι χτυπήθηκε κάποιο δοκάρι και ξαφνικά τμήμα του κτιρίου άρχισε να καταρρέει. Η ηλεκτρονική άδεια που είχαν πάρει ήταν για μικρές εργασίες, με τους κατοίκους, όμως, να λένε ότι τέτοιες δε γίνονταν, άκουγαν να σπάνε τοίχους.

Ο 47χρονος εργολάβος, ο οποίος είχε πάρει άδεια για μικρές εργασίες και έσπαγε τοίχους μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το όνομά του απασχολεί για δεύτερη φορά την αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες, καθώς στις 20 Μαρτίου το συνεργείο του εντοπίστηκε να κάνει παράνομες εργασίες σε διαμέρισμα στην οδό Ταϋγέτου στα Πατήσια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ