Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Σοκ στο Κιλκίς, όπου 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς έχει βυθιστεί στο πένθος από την τραγική είδηση του θανάτου του.

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: «Το νερό είναι στα 2 μέτρα στη Μεταμόρφωση – “Υγειονομική βόμβα” τα νεκρά ζώα» λέει εθελοντής διασώστης στο enikos.gr

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thes.gr κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (10/09) για λογαριασμό της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού, ο 33χρονος αμυντικός, έχασε τις αισθήσεις του εκτός φάσης και σωριάστηκε στο έδαφος.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, Τ. Κ., ο οποίος ξαφνικά, περίπου στο 37′, κατέρρευσε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Έγινε ο γάμος της χρονιάς στην Κρήτη: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής – ΒΙΝΤΕΟ

Αμέσως όλοι έσπευσαν κοντά του για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 20 λεπτά, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο 25 λεπτά μετά, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μητσοτάκης: Το κράτος θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων, ανοίγει η πλατφόρμα κοινωνικής αρωγής – Η Ευρώπη να σταθεί δίπλα μας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ