Ικαρία: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατο του άτυχου 11χρονου που βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του παιδιού του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, στους Φούρνους στην Ικαρία, που έχασε την ζωή του την ώρα που κολυμπούσε μέσα στην θάλασσα. Ο άτυχος 11χρονος βρέθηκε μπλεγμένος σε δίχτυα, με τις αρχές να εξετάζουν πλέον δύο σενάρια για το τραγικό συμβάν.

Όπως δήλωσε στο enikos.gr ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Δημήτρης Καρύδη, περίπου στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης, τον ειδοποίησε η μητέρα του παιδιού, ότι έχει χαθεί ο Χρήστος από τις 14:00 το μεσημέρι.

«Άμεσα κινητοποιήθηκε το λιμεναρχείο, η αστυνομία προκειμένου το παιδί να βρεθεί. Ωστόσο, οι προσπάθειες δεν οδήγησαν πουθενά και ανησυχήσαμε με αποτέλεσμα κάτοικοι του νησιού να αρχίσουν να ψάχνουν τον Χρήστο. Δυστυχώς γύρω στις 20.00 το βράδυ βρέθηκε το παιδί πνιγμένο έπειτα από 5 ώρες».

Συγκλονισμένος, ο δήμαρχος σχολίασε «λίγο είναι να χάνεις το παιδί σου; Τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις περισσεύουν».

Τα δύο σενάρια 

Πλέον οι αρχές εξετάζουν δύο σενάρια για την τραγωδία, είτε ότι ο άτυχος ανήλικος μπλέχτηκε στα δίχτυα και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια, είτε ότι έχασε τις αισθήσεις του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μέσα στη θάλασσα και στη συνέχεια παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα μέχρι τα δίχτυα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ