Μακελειό στη Γλυφάδα: Τέσσερις νεκροί – Ανάμεσά τους ο δράστης

Τραγωδία στην Γλυφάδα. Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία. Ανάμεσά τους και ο δράστης της επίθεσης, πρώην εργαζόμενος της εταιρείας, καθώς είχε απολυθεί, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Πυροβολισμοί στην Γλυφάδα: Νεκρός ο δράστης – Εντοπίστηκε στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρείας

Ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής εταιρείας, με μία καραμπίνα δίπλα του. Μία γυναίκα που έχασε τη ζωή της, φέρεται να είναι αδελφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής. Τα άλλα δύο άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο διαχειριστής της εταιρείας και ένας καπετάνιος.

Ο 70χρονος, αιγυπτιακής καταγωγής, εισέβαλε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί στην εταιρεία όπου εργαζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό ως επιστάτης και άνοιξε πυρ κατά των υπαλλήλων.  Ο 70χρονος πιθανότατα μπήκε στην εταιρεία από το πάρκινγκ και πρώτα συνάντησε την συγγενή του ιδιοκτήτη την οποία πυροβόλησε.

Θρίλερ στη Γλυφάδα: Επέμβαση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη – Μπήκαν μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία

Γλυφάδα- ναυτιλιακή- πυροβολισμοί

Αρχικά ο δράστης είχε ταμπουρωθεί στο κτίριο και οι άνδρες της ΕΚΑΜ που μπήκαν μέσα, τον έψαχναν όροφο – όροφο για να δουν πού είναι και αν κρατά ομήρους ως ασπίδα.

Ο πρώην εργαζόμενος της εταιρείας μέσα σε λίγη ώρα σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό με τους υπαλλήλους της εταιρείας να προσπαθούν να γλιτώσουν από το μένος του. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο γυναίκες κλειδώθηκαν μέσα στις τουαλέτες για να προστατευθούν από τα πυρά.

Γλυφάδα- ναυτιλιακή- πυροβολισμοί

Οι πρώτοι άνδρες της ΕΚΑΜ που μπήκαν στο κτίριο είδαν τα άτομα που είχε πυροβολήσει ο 70χρονος και ένας από αυτούς είπε ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους και δεν έδειχναν σημάδια ζωής.

Αυτή την ώρα εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εταιρείας δίνουν κατάθεση στην Ασφάλεια και περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις φρικτές στιγμές που βίωσαν μετά την εισβολή του 70χρονου στο κτίριο. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο είχαν σπεύσει αστυνομικοί και ασθενοφόρα, ενώ αποκλείστηκαν και οι δρόμοι γύρω από την εταιρεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ