Το ξέσπασμα του πατέρα της 6χρονης που σκοτώθηκε στη Νίκαια – “Αν είναι άνδρας, να…” – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, με δάκρυα στα μάτια, προανήγγειλε τη δωρεά των οργάνων της κόρης του σε άλλα παιδιά.

«Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος και αν είναι άνδρας, να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας του κοριτσιού που σκοτώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. «Εμείς στη Μάνη επειδή είμαστε άνδρες ότι κάνουμε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα και μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό», ανέφερε ακόμη ο τραγικός πατέρας.

«Παραβίασε το κόκκινο. Αυτός, ένας επαγγελματίας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου», κατήγγειλε, ενώ σημείωσε ότι χαροπαλεύει και η ανιψιά του που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

«Όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών και επειδή ο πατέρας μου έχασε τον αδελφό μου, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο. Και όταν άκουγα αυτούς τους γονείς που έχαναν τα παιδιά τους, έκλαιγα και έλεγα “γιατί τα παιδιά;”. Έλεγα χίλιες φορές να πάρει εμένα. Να πάρει εμάς που είμαστε μεγάλοι και όχι τα παιδιά που είναι το μέλλον» τόνισε και απευθυνόμενος στον οδηγό του φορτηγού ανέφερε: «Και αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

Τέλος ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος έχασε το παιδί του στο τροχαίο που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες το Πανελλήνιο, ανακοίνωσε τη δωρεά οργάνων της κόρης του. «Θα δώσω ότι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου. Καρδούλα, ματάκια σε παιδάκια για να ζήσουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ