Το ξέσπασμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου: “Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, δεν αξίζουν…”

Το δικό της μήνυμα στέλνει στα νέα κορίτσια η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα επίθεσης με βιτριόλι, σε insta story αναφέρεται τόσο στον Μάνο Δασκαλάκη όσο και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που σκότωσε τη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν  τον Μάιο του 2021 στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και τονίζει μεταξύ άλλων πως καμία χαρτορίχτρα, καμία καφετζού, κανένας άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι και αν είναι, δεν αξίζουν  να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους”.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο insta story της: “Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνετε ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή. ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι και αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε»”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.