Το «ταλέντο» που κληρονόμησε η μικρή Λυδία από την αδικοχαμένη μητέρα της

Νέα ζωή στις Φιλιππίνες για την μικρή Λυδία. Το κοριτσάκι είναι σήμερα δύο ετών και πλέον μεγαλώνει με την αδελφή της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά.

Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: Καθήκον μου να φροντίσω τη Λυδία μακριά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν πουλάει το σπίτι στην Αλόννησο και ετοιμάζεται να μετακομίσει στις Φιλιππίνες για να βρίσκεται δίπλα στην εγγονή του. Ο 79χρονος Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην Daily Mail για την μικρή Λυδία και την απόφαση που πήρε με την σύζυγό του να φύγουν από την Ελλάδα, πουλώντας το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε η Καρολάιν, προκειμένου να διασφαλίσουν μία ήρεμη ζωή για την εγγονή τους.

«Λυπάμαι πολύ που αφήνω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες υπέροχες αναμνήσεις για μένα» λέει ο Κράουτς. Ο συνταξιούχος μηχανικός, έβαλε προς πώληση το οικογενειακό σπίτι στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί της Αλοννήσου, αφού έζησε εκεί για περισσότερα από 20 χρόνια με τη Φιλιππινέζα σύζυγό του Σούζαν, γράφει η εφημερίδα. Ο ίδιος δήλωσε: «Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την Λυδία, η οποία είναι πλέον χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα μεγαλώσει όπως θα την είχε μεγαλώσει η μητέρα της. Μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, πολύ μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της».

Γλυκά Νερά: «Ο δολοφόνος της κόρης μας αφαίρεσε δύο ζωές – Δεν θα δει ποτέ ξανά την Λυδία» ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν

«Ο μικρός μου θησαυρός (η Λυδία) είναι αυτή τη στιγμή με την αγαπημένη οικογένεια της θετής αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Όπως τα ξαδέρφια της, αποκαλεί τη θεία της “μαμά”. Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν σαν μια μικρή αδελφή. Είναι δυόμισι χρονών και δεν έχει ιδέα για τον θάνατο. Κάποια στιγμή στο μέλλον, θα αναρωτηθεί γιατί είναι τόσο διαφορετική από τα αδέλφια της. Έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με τα ίσια, μαύρα μαλλιά των αδελφών της. Φυσικά με απασχολεί πολύ, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευαισθησία. εν είναι κάτι που πρέπει να βιαστώ να χειριστώ», είπε ενώ έδωσε και μία φωτογραφία της μικρής Λυδίας.

Λυδία

Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκε το αίτημα των γονέων του συζυγοκτόνου για την μικρή Λυδία – Πώς θα επικοινωνούν μαζί της

«Μια μέρα ελπίζω να της πω ιστορίες για τη μητέρα της: για τις αποδράσεις της, για τα ευρωπαϊκά της ταξίδια, για καταδύσεις, για kickboxing, για κανό με τους προσκόπους και για τρέξιμο σε μαραθώνιους. «Ελπίζω να της δείξω τις φωτογραφίες της μητέρας της, που τραβήχτηκαν όταν ήταν παιδί. Με την μάνα της μοιάζει εκπληκτικά. Θα της πω πώς κάθε χρόνο η μητέρα της κουβαλούσε περήφανα την εθνική σημαία στην παρέλαση της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, επειδή πάντα διέπρεψε στις σχολικές της εργασίες. Θα της πω ότι η μητέρα της ήταν διάσημη για την αγάπη της για τα ζώα και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής σε όλα τα παιδιά της γενιάς της» συνέχισε.

Η ζωή στις Φιλιππίνες

«Η οικογένεια της αδερφής της Καρολάιν μιλούν όλοι τα αγγλικά ως πρώτη τους γλώσσα, αν και με μια ελαφρά αμερικανική προφορά. Η Λυδία τώρα ακούγεται διαφορετική. Η αδελφή της Κάρολαν έχει τρία παιδιά, δύο έφηβους και ένα αγοράκι που είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερο από τη Λυδία. Η Λυδία και το μικρό αγόρι είναι φιλαράκια και η μικρή θέλει απελπισμένα να μεγαλώσει για να πάει μαζί του στο νηπιαγωγείο. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που μου στέλνουν, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το περνάει σε ένα από τα πολλά όμορφα κέντρα αναψυχής που αφθονούν στις Φιλιππίνες», είπε και συνέχισε:

«Φυσικά θα ήθελα να την έχω μαζί μου. Είναι η εικόνα της όμορφης κόρης μου. Αλλά συνειδητοποιώ ότι θα ήταν για εγωιστικούς λόγους, για να γεμίσω την τρύπα στη ζωή μου που άφησε η απώλεια της Καρολάιν. Δεν μπορώ, με ειλικρίνεια, να πω ότι θα μπορούσα ποτέ να της χαρίσω μια πιο ευτυχισμένη ζωή από αυτή που απολαμβάνει τώρα».

«Η Καρολάιν και η αδελφή της ήταν τόσο κοντά όσο δύο αδελφές θα μπορούσαν να είναι και ο θάνατος της Καρολάιν επέφερε ένα καταστροφικό πλήγμα στην αδελφή της. Η φροντίδα της κόρης της Καρολάιν ανακουφίζει κάπως τον πόνο του θανάτου της Καρολάιν. Θα ήταν τραγωδία να την αποσύρουμε από τη ζωή που κάνει εκεί και να την φέρουμε πίσω στη στειρότητα μιας ζωής με τους “άλλους παππούδες”. Ο ένας είναι ένας ανόητος γέρος και η άλλη, μια τρελή γυναίκα» ανέφερε ο Κράουτς.

«Ρωτάς για ιδιαίτερα ταλέντα. Το μόνο ταλέντο που προφανώς έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της είναι η ικανότητα να γοητεύει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της» τόνισε.

«Να σαπίσει στην κόλαση»

Ερωτηθείς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε: «Είθε το κάθαρμα ο φονιάς, να σαπίσει στην Κόλαση».

Ο Ντέιβιντ πρόσθεσε ότι ήταν «καθήκον» του να πάρει τη Λυδία όσο το δυνατόν πιο μακριά από την Αλόννησο, ώστε ο «αδυσώπητος πατέρας» της να μην έχει καμία σχέση μαζί της. Και συνέχισε: «Το έγκλημα που διέπραξε ο δολοφόνος, το έγκλημα της γυναικοκτονίας είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που πρέπει να αξίζει ιδιαίτερη αυστηρή τιμωρία. Κατά τη γνώμη μου, οι άνδρες που σκοτώνουν τις γυναίκες τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι οι χαμηλότεροι από τους χαμηλούς, κατατάσσονται δίπλα στους παιδόφιλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ