«Το προστάτευσε ο Αγ. Σπυρίδωνας»

«Το προστάτευσε ο Αγ. Σπυρίδωνας»

«Ευτυχώς, το παιδί μου γλίτωσε τα χειρότερα, είναι καλά τώρα» έλεγε χθες το βράδυ ο πατέρας της 20χρονης Σπυριδούλας, Παντελής Χάιδος. «Είναι καλά η κόρη μου, ήδη είναι μαζί της και η μητέρα της – εγώ λόγω της δουλειάς μου ως οδηγός φορτηγού δεν μπόρεσα να πάω να τη δω. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να ξαναδούν σήμερα οι γιατροί τα τραύματά της, καθώς έχει σπάσει το δεξί της χέρι, έχει χτυπήσει και στο πόδι και στο σαγόνι».

Ο πατέρας της νεαρής περιέγραφε μάλιστα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Σπυριδούλα, από την Αρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα. «Η ίδια μού είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ηταν παρέα με τέσσερις-πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, μιάμιση – δύο παρά τη νύχτα.

Ωσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε.

Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως – μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε.

Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!», είπε ο κ. Χάιδος.

 

Πηγή: Τα Νέα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ