Το ανθρωποκυνηγητό και η σύλληψη «έκπληξη» των ληστών του Διστόμου

Ασύλληπτος παραμένει ο ένας εκ των τριών ληστών του Διστόμου, για τον οποίο οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή.

Πρόκειται για τον Γιώργο Πετράκο, ο οποίος, μαζί με τον Σπύρο Χριστοδούλου που έχει συλληφθεί και τον Σπύρο Δραβίλα που αυτοκτόνησε, βρέθηκαν στο στόχαστρο μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΚΑΜ στον Βόλο, στη Νέα Αγχίαλο.

Συλληφθέντες είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου, 45 ετών και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, 37 ετών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γρηγόρης Τσιρώνης αποτελεί την «έκπληξη» της υπόθεσης καθώς καταζητείται χρόνια από την ΕΛ.ΑΣ ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα» και είχε επικηρυχθεί μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη λίγο μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής, για την οποία θεωρήθηκαν ύποπτοι με το ποσό των 600.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στην Αγχίαλο Βόλου, πριν από την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι και όταν αργότερα παραδόθηκαν οι δύο καταζητούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι ο σύντροφός τους αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί. Ο Γρ. Τσιρώνης δήλωσε αρχικά ότι είναι ο Σπύρος Δραβίλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του νεκρού, που αρχικά εξετάστηκε να πρόκειται για έναν ακόμα καταζητούμενο της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, τον Γιώργο Πετρακάκο. Από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων όμως ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση το μεσημέρι από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Το μπλόκο της Αντιτρομοκρατικής στο Βόλο ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Ένας νεκρός από την επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Βόλο – ΤΩΡΑ

Αυτοί είναι οι ληστές του Διστόμου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ