Τήνος: Οδηγός εμπόδισε το τάμα των πιστών – Παράτησε το αυτοκίνητό του πάνω στην διαδρομή για τον ναό της Παναγίας – ΦΩΤΟ

Ασυνείδητος οδηγός στην Τήνο φαίνεται να αδιαφορεί για την επιθυμία των πιστών να φτάσουν γονυπετείς στο ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας με σκοπό να εκπληρώσουν το τάμα τους στην εικόνα της Παναγίας.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr ο θρασύς οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου ακριβώς πάνω στην διαδρομή που οδηγεί στον Ιερό ναό εμποδίζοντας τους πιστούς που κατευθύνονται γονυπετείς με στόχο να εκπληρώσουν το τάμα τους.

«Φωτογραφία από την Τήνο, 10 το βράδυ και ακόμα πιστοί ανεβαίνουν στα γόνατα προκειμένου να πραγματοποιήσουν το τάμα τους στην Παναγία. Αλλά βρέθηκε αυτός που θα φέρει “εμπόδια” στο τάμα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο προσκύνημα του Δεκαπενταύγουστου γίνεται στο νησί της Τήνου με τους πιστούς να φτάνουν γονυπετείς στο ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας για να εκπληρώσουν το τάμα τους στην εικόνα της Παναγίας.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ