“Την σκότωσα γιατί μιλούσε απαξιωτικά για τη ζωή μου”

“Την σκότωσα γιατί μιλούσε απαξιωτικά για τη ζωή μου”

Ο 28χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε την 84χρονη γιαγιά του καθώς δεν άντεχε να την ακούει να του μιλάει απαξιωτικά για τη ζωή του και σε έναν καβγά άρπαξε το μαχαίρι και το κάρφωσε στον λαιμό της.

Η πλέον ανατατριχιαστική λεπτομέρεια που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι κατά την διάρκεια του τεμαχισμού της άτυχης ηλικιωμένης, κάθε φορά που κάποιο κόκαλο τον εμπόδιζε, το έσπαγε και συνέχιζε χωρίς δισταγμό το μακάβριο έργο του.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει πλήρως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δείχνει ήρεμος. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν σε κελί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και όχι στον 4ο με τους υπόλοιπους κρατούμενους, καθώς φοβήθηκαν ότι θα επιχειρήσουν να τον λιντσάρουν.

Ανάλογη συμπεριφορά επέδειξε και η μητέρα του 28χρονου, η οποία είχε την αίσθηση ότι όταν ολοκληρωθεί η ανάκριση θα πάρει τον γιο της και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που ανέκριναν τον 28χρονο είναι ότι χρειάστηκε περίπου 30 ώρες προκειμένου να ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Πηγή: Δημοκρατία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ