Τι προβλέπουν τα άστρα για τη νέα εβδομάδα

Με τι κουράγιο να γράψει κανείς ευχάριστα ή δυσάρεστα ενδεχόμενα ερμηνείας των πλανητικών διελεύσεων σε μια εποχή όπου όλοι θρηνούμε πραγματικά τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων μας και την καταστροφή που βρήκε τις οικογένειες. Ούτε ευχολόγια νιώθω ότι χωρούν μπροστά σ’ αυτήν την ανείπωτη τραγωδία. Σιωπή. Κι ένα «συλλυπητήριο» μήνυμα, το οποίο ωστόσο αισθάνομαι εξαιρετικά «λίγο» και μικρό.

Κάποιοι ερευνητές στο χώρο της αστρολογίας- κι εγώ μαζί, στην εκπομπή Astra-Πές Φεβρουαρίου 2018, στο 5ο λεπτό εκπομπής- είχαμε συζητήσει σχετικά με τον κύκλο του Μέτωνος – θεωρία περί των εκλείψεων- μια θεωρία σύμφωνα με την οποία η δυναμική των εκλείψεων δείχνει παρεμφερή γεγονότα που συμβαίνουν κάθε 19 χρόνια. Άρα -πάντα σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία- ερχόμαστε δυστυχώς να θυμηθούμε τα γεγονότα του 1999 και φυσικά θα έλεγα ότι πιθανώς δεν έχουμε «κλείσει» τον κύκλο ακόμα, αφού το σημείο της έκλειψης της 27/7/2018 επανενεργοποιείται ακόμα και στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Λόγω της συμμετοχής του Ουρανού, του Ποσειδώνα (στις διελεύσεις), αλλά και από τη μέθοδο της (αστρολογικής) Uranian Schule του Αμβούργου με τη συμμετοχή των αξόνων (μέσης απόστασης) Άρη/ Vulcanus, Κρόνου / Admetus, Δία / Zeus, Hades/ Admetus, θα μπορούσα να πω ότι συνεχίζουμε να «βαδίζουμε» σ’ ένα δύσκολο γενικώς χρονικό διάστημα όπου σεισμοί, φωτιές, αλλά και πλημμύρες – γενικότερα ξαφνικές – εκρηκτικής φύσεως καταστροφές- είναι μέσα στο πλαίσιο της ερμηνείας των δεικτών (σημαδιών), όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για άλλα μέρη στον πλανήτη.

Στο χάρτη της Ελλάδας όλα τα παραπάνω εφαρμόζουν (αν συζητούμε για το γενέθλιο με Ήλιο στον Υδροχόο- πάνω στο οποίο εργαζόμαστε οι περισσότεροι) στους εξής μέσους άξονες: Ήλιος/ Ποσειδώνας, Δίας / Kronos Uranian, Πλούτωνας / Kronos Uranian, Κρόνος / Ποσειδώνας κι όλα αυτά σε εξίσωση με Χείρωνα (ενδεικνύοντας ίσως προβλήματα σε επίπεδο ατόμων εξουσίας, μεγάλες – μοιραίες εξελίξεις με αποτελέσματα τη μεταμόρφωση / αλλαγή ηγεσίας, ασθενικότητα, προβλήματα γενικευμένα σε πολλαπλά επίπεδα σύγχυσης).

Η δε έκλειψη της 27/7/2018 εξισούται με άξονα Ποσειδώνα / Zeus που θα μπορούσε να δώσει «εκρηκτικές καταστάσεις» που συνδέονται με νερό, χημικά, αέριο, αλλά και πολλές άλλες ανεξέλεγκτες, αρρωστημένες καταστάσεις (και είδαμε ήδη ουκ ολίγα). Ας έχουμε κατά νου, όμως, ότι υπάρχουν στιγμές όπου το σημείο της έκλειψης επανενεργοποιείται. Συνεπώς, ο κίνδυνος για κάτι (επιπλέον) ξαφνικό και δυσάρεστο, είναι δυστυχώς υπαρκτός, τουλάχιστον στην αστρολογική – συμβολική γλώσσα.

Διαβάστε περισσότερα στο denisediamanti.gr.

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.gr

Κάνε LIKE στο FaceBook:

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Σταθερό τηλέφωνο γραφείου για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας:

2130377165 (αστική χρέωση)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ