Τι προβλέπουν τα άστρα για τη νέα εβδομάδα

Φθάσαμε αισίως στα … τελευταία του Ιουλίου 2018, ενός μήνα με δυο εκλείψεις, μία ηλιακή που προηγήθηκε και μια σεληνιακή που πραγματοποιείται μέσα σε τούτη την εβδομάδα.

Ας δούμε συνοπτικά τα αστρολογικά σημεία των ημερών που ακολουθούν- στο δικό μας μοτίβο- εστιάζοντας πάντα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως εντός του ζωδιακού.

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, ζώδιο το οποίο ο Ήλιος κυβερνά, συνεπώς και ζώδιο μέσα από το οποίο δίνει απλόχερα το φως του εκφράζοντας τις ποιότητες της φωτιάς στο μέγιστο βαθμό (ενθουσιασμό, αισιοδοξία, υπερηφάνεια, δημιουργικότητα, εκρηκτικότητα κλπ).

Οι εκπρόσωποι του ζωδιακού οι οποίοι- εντός της εβδομάδος που ξεκινά- θα αισθανθούν μεγαλύτερη άνεση, δημιουργική διάθεση κι αισιοδοξία είναι οι γεννημένοι κυρίως στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα και συγκεκριμένα εφόσον έχουν γεννηθεί στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: Κριοί έως και 27/3, Λέοντες έως και 29/7, Τοξότες έως και 28/11, Δίδυμοι έως και 27/5, Ζυγοί έως και 29/9 και Υδροχόοι έως και 26/1. Βεβαίως, Λέοντες και Υδροχόοι αποτελούν μια περίεργη υποπερίπτωση εδώ, καθώς- αναλόγως των συντεταγμένων του προσωπικού ωροσκοπίου συνολικά- θα μπορούσαν να βιώσουν και θετικές ή αρνητικές ανατροπές σε βασικά ζητήματα, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως καλό είναι να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να διαχειρίζονται κάθε κατάσταση με μαεστρία, λογική και ψυχραιμία.

Διαβάστε περισσότερα στο denisediamanti.gr.

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.gr

Κάνε LIKE στο FaceBook:

https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Σταθερό τηλέφωνο γραφείου για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας:

2130377165 (αστική χρέωση)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ