Τι εύχεται στον Βαρουφάκη ο καταστηματάρχης που τον έκανε αφίσα

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κεφαλά

Οι «Ουαου» εκπτώσεις του καταστήματος με τα αθλητικά είδη στην Κυψέλη προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών που ρωτούν γιατί έγινε η επιλογή του κ.Βαρουφάκη στην αφίσα της βιτρίνας. Για αυτό λοιπόν το enikos.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, κ. Πάνο Τσαγκρινό.

Ο κ.Τσαγκρινός δήλωσε πως αφορμή για τη συγκεκριμένη αφίσα αποτέλεσε η διάρκεια των διαπραγματεύσεων της χώρας με τους δανειστές και με αυτόν τον τρόπο θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα σαν απλός πολίτης,σαν μια μορφή πίεσης προς την κυβέρνηση, έτσι ώστε να τελειώσει γρήγορα αυτή η διαδικασία.  

Παράλληλα, ανέφερε πως οι αντιδράσεις του κόσμου είναι θετικές και παρά τις καθημερινές δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει, δεν έχει χάσει το χιούμορ του, ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά που επέλεξε πολιτικό πρόσωπο για να προωθήσει τις εκπτώσεις του καταστήματός του.

Τέλος, ο κ.Τσαγκρινός ευχήθηκε στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη καλή τύχη και μακάρι η κατάληξη να είναι αίσια και θετική.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Βαρουφάκης διαφημίζει εκπτώσεις με το «Ουάου» – ΦΩΤΟ

Ξεκινά η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ