Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Εντοπίστηκε νεκρή η 40χρονη που είχε εξαφανιστεί μετά την φωτιά στο σπίτι της

Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγο η 40χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/2) στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της κοντά στο νεκροταφείο της πόλης. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι η 40χρονη έβαλε φωτιά στο σπίτι της και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητό της.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν διαφαίνεται εγκληματική ενέργεια.

Το θρίλερ με την 40χρονη

Το θρίλερ με την 40χρονη ξεκίνησε περίπου στις 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/2), όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της, στους Αγίους Θεοδώρους.  Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Πυροσβεστική και οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας του Δάσους των Αγίων Θεοδώρων.

Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, ενώ η ένοικος του σπιτιού ήταν άφαντη. Λίγο μετά, βρέθηκε το αυτοκίνητό της έξω από το νεκροταφείο της πόλης.

Άνδρες της Αστυνομίας με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και των εθελοντών του Συλλόγου «χτένιζαν» την περιοχή προκειμένου να την εντοπίσουν, ενώ στο σημείο  θα πήγαινε και ένας σκύλος της ΕΜΑΚ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ